Zomerse temperaturen, tijd voor een BBQ!

Nu de temperaturen stilaan de goede richting uitgaan, zie je de mensen terug naar buiten trekken.  Ze knappen de tuin op, maken het gezellig buiten en de BBQ wordt afgestoft!    Een paar vrienden en wat familie uitnodigen voor een gezellige BBQ. Laat het mooie weer maar komen, wij zijn er klaar voor!

Maar hoe gaan we de tafel aankleden?  Zeg nu zelf, een mooi gedekte tafel is altijd een beetje feest.  Meestal wil je voor een BBQ niet je beste tafellinnen gebruiken want  saus- en vetvlekken zijn maar moeilijk te verwijderen.  Natuurlijk wil je toch ook een mooie gezellige tafel, maar hoe los je dat op?  Heeft u al aan een papieren tafelrol gedacht?  Wij hebben ze in een uitstekende kwaliteit van het merk Duni in vele verschillende kleuren.  Dit papier valt mooi over de tafel, scheurt niet makkelijk door en is af te knippen op de gewenste lengte. Na het feestje, kunt u het gewoon mee opruimen!

Op een rol zit 5 meter en hij is 1.25 meter breed, wat naargelang de lengte van de tafel, normaal voldoende is voor 2 tafels.  Uiteraard kunt u dit tafelpapier ook gebruiken voor andere gelegenheden. Het voordeel is dat u telkens kunt werken met een andere kleur.  Zo wordt het nooit ééntonig.  Onze volledige collectie kunt u hier bekijken: www.partytrix.be/categorie/aan-tafel/tafelkleden-en-tafellopers-1/

Geniet van het mooie weer!