Klantendienst

Hoe kan ik je helpen?

Partytrix is een webshop die ontstaan is uit onze voorliefde voor een geslaagd feestje en gezellig samenzijn.  Wij proberen u ideeën aan te reiken om ook van uw feestjes een succes te maken.

U bestelt online en hoeft al niet meer in te zitten met de aankleding van uw feestje want dat is in een muisklik geregeld.  Alles wordt netjes thuisbezorgd, dus u hoeft enkel nog voor het lekkers te zorgen en het juiste gezelschap uit te nodigen!

Partytrix is een onderdeel en merknaam van de BVBA METATRIXX, Koningsstraat 9, 2381 Weelde en heeft als ondernemingsnummer BE 0896.187.255.

 

Betaalmogelijkheden

Als klant heeft u de keuze om te betalen via overschrijving of Paypal.  Als u kiest voor een overschrijving,  gaat het in België over een binnenlandse betaling en voor Nederland over een Europese overschrijving (SEPA) via een IBAN nummer.  Nederlandse klanten kunnen ook betalen via Ideal, Belgische klanten met Bancontact.

 

België Nederland
– vooruitbetaling
– Paypal
– Bancontact
– vooruitbetaling
– Paypal
– Ideal

 

Partytrix verzendt op dit moment enkel naar België en Nederland.
Voor andere landen als bestemming, contacteer ons voor verdere inlichtingen.

 

Privacyverklaring

Partytrix gebruikt uw persoonlijke gegevens enkel voor de afhandeling van uw bestelling.  Deze gegevens worden in geen geval gedeeld of doorgegeven aan andere partijen voor commerciële of andere doeleinden.