Klantendienst

Hoe kan ik je helpen?

Partytrix is een webshop die ontstaan is uit onze voorliefde voor een geslaagd feestje en gezellig samenzijn.  Wij proberen u ideeën aan te reiken om ook van uw feestjes een succes te maken.

U bestelt online en hoeft al niet meer in te zitten met de aankleding van uw feestje want dat is in een muisklik geregeld.  Alles wordt netjes thuisbezorgd, dus u hoeft enkel nog voor het lekkers te zorgen en het juiste gezelschap uit te nodigen!

Partytrix is een onderdeel en merknaam van de BVBA METATRIXX, Koningsstraat 9, 2381 Weelde en heeft als ondernemingsnummer BE 0896.187.255.

 

Betaalmogelijkheden

Als klant heeft u de keuze om te betalen via overschrijving of Paypal.  Als u kiest voor een overschrijving,  gaat het in België over een binnenlandse betaling en voor Nederland over een Europese overschrijving (SEPA) via een IBAN nummer.  Nederlandse klanten kunnen ook betalen via Ideal, Belgische klanten met Bancontact.

 

België Nederland
– vooruitbetaling
– Paypal
– Bancontact
– vooruitbetaling
– Paypal
– Ideal

 

Partytrix verzendt op dit moment enkel naar België en Nederland.
Voor andere landen als bestemming, contacteer ons voor verdere inlichtingen.

 

Privacyverklaring

Partytrix gebruikt uw persoonlijke gegevens enkel voor de afhandeling van uw bestelling.  Deze gegevens worden in geen geval gedeeld of doorgegeven aan andere partijen voor commerciële of andere doeleinden.   Partytrix is een onderdeel van de BVBA Metatrixx, Koningsstraat 9, 2381 Weelde.

Volgende gegevens worden door ons gevraagd voor de afhandeling van uw bestelling: naam, adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer.   Deze worden enkel gebruikt voor het verzenden van de bestelling en het opstellen van de factuur.  Het is volgens de Belgische wet verplicht om facturen 7 jaar te bewaren.  Na deze termijn worden ze naar de papierversnipperaar verwezen waar uw dan al oude gegevens onherkenbaar worden en na ophaling waarschijnlijk gerecycleerd worden tot schurend toiletpapier.  Onze excuses hiervoor, maar hier denken we ook aan het milieu!

Nieuwsbrieven hoeft u van ons ook niet te verwachten.  Alle nieuwigheden staan op onze site.  Van andere multimedia toestanden hebben we geen verstand en daar doen we ook niet aan mee.  We hebben wel een account bij Google Analytics om het surfgedrag naar onze site te kunnen volgen, hoewel we er niet echt wijzer van worden.  Misschien is het wat naïef maar wij zijn een klein bedrijf en houden van een oprechte ouderwetse manier van ondernemen waar de klant centraal staat.   Het enige dat we weten is dat onze klanten van een feestje houden (of op zoek zijn naar educatief materiaal).  Wij hebben sowieso de beste klanten en waarderen ze!  We springen dan ook voorzichtig om met al hun gegevens.

Als klant kunt u via eenvoudig verzoek via info@partyrix vragen om uw gegevens aan te passen of te verwijderen als deze niet noodzakelijk zijn om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen.